Heksene er landet

Heksene er landet

Efter et par dages søgen stormer Maria Bernholdt frem. Hendes Heks er så befriende sikker i sin fremtræden over for den unge næsten intetanende Alban Lendorf. Det at hun ved hvad hun vil bliver så provokerende sat op imod Albans James.

Sebastian Haynes har fundet ind til en rolig, insisterende, fjendtlig heks, der lurende bygger op til sin dødsensfarlige hævn. Gregory Deans samvittighedsfulde søgen efter James har ført ham til en mangefacetteret og kompleks James der sjældent er set så stærk og sikker i sit udtryk og i første forsøg.

Nikolaj Hübbes heks har smidt al sorg og længsel og nu mærker vi kun styrke, magt og manipulation. Absolut een man ikke løber om hjørner med. Men Ulrik Birkkjær er manden til at tage imod udfordringen. Det er som en fysisk kraft der emmer ud fra dem begge når de lukker op for sluserne.

Jeg forundres endnu engang over hvor meget forskelligt der kan siges med et blik, en tøven. Hvilken luksus det er at nørde sig igennem hver eneste scene indtil alting giver mening for både os som instruktører og de udøvende kunstnere.

Jeg tager mig selv i gang på gang at klappe i mine små hænder hver eneste gang et af holdene slipper dramaet løs. På bedste Sylfidevis selvfølgelig.

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.