Et Folkesagn

Et Folkesagn

Et Folkesagn viste sig at være noget mere end en troldehøj. Nok nærmere et trolde Mount Everest af komplicerede sammensætninger af navne. En Sudoku af kollegaer. Men nu er vi her. Generalprøven er veloverstået og vi starter julestafetten imorgen med en dobbelt omgang troldespas.

Og af alle de dejlige kunstnere der kan nydes denne jul er Kizzy Matiakis hende man ikke må gå glip af. Og det bliver kun endnu bedre hvis man kan få mulighed for at se hendes Birthe med Alexander Stæger som sin Hr. Mogens og Lis Jeppesen som Viderik .

På trods af en anelse mere julestress har det været vidunderligt at lege med min kære gode gamle August Bournonville. Tænk at jeg har set 4 nye trolde blive til fra første prøve til deres hjertevarmende og klukfremkaldende generalprøve.

Mia Stensgaards scenografi er blevet tilpasset gamle scene, 2 nye Junker Ove, en ny Hilda. Og en masse nye dansere der har stiftet bekendtskab med kunsten at være en overbevisende fuld trold.

Det har været et eventyr i sig selv. Og nu må det være tid til at leve lykkeligt til mine dages ende. Eller rettere sagt gå på barsel. 8 uger før termin. Det havde jeg ikke regnet med. Men jeg er jo ikke til at styre når Terpsichore kalder eller chefen for den sags skyld:)

 

image


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.