30, er jeg så voksen nu?

30, er jeg så voksen nu?

Dagen oprandt med flag, sang, en buket blomster på størrelse med budbringeren og fødselsdagsoverraskelser.

Jeg var forberedt på at Berlingske Tidende ville skrive da jeg havde talt med journalisten et par uger forinden. Men jeg blev ganske overrasket efterhånden som det gik op for mig at både Jyllandsposten og politiken også havde opdaget min godt gemte/indeklemte fødselsdag. Agurketid?

Spøg til side har det været en ære at læse alle de fine ord. Jeg er ganske overvældet. Som nattergalen der fandt rigelig tak i kejserens tårer er det uhåndgribeligt berigende at indse at man alligevel har sat sine spor.

Min lille B havde præsteret at holde en fin fødselsdagstale for mig som hr. M heldigvis fik på video. At høre min dejlige dreng sige så mange ord så fint og tydeligt var fødselsdagsønskeopfyldende for flere år!

Efter en weekend med venner og familie og en næsten fødeklar guldklump under maveskindet er det svært at beskrive min tilstand som andet end taknemmelig.

Nu er jeg af natur en ganske afslappet fødselar. Så jeg kan desværre ikke underholde med 30 års krisehistorier. Men jeg vil gøre mit bedste til når jeg fylder 40. Tips modtages gerne.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.