1. Barsels dag

1. Barsels dag

Af alle huslige pligter er der kun en jeg villigt tager på mig: Vasketøj. Alt andet er både uoverskueligt og utilnærmeligt. Det er som når et magnetfelt skubber een væk. På trods af det har jeg efter ugers lange arbejdsdage på teatret en alen lang liste på ting jeg ønsker at ordne herhjemme. Det gjorde det næsten nydelsesbart at få skovlen under dagens lange gør-det-nu-bare-liste.

Værktøj blev ryddet væk. De længe savnede to kasser med røde julekugler blev fundet! Og alverdens kasser og bøger blev fjernet i roligt graviditets venligt tempo, så vi forhåbentligt kan få internet, der overholder menneskerettighederne, imorgen.

 

 

IMG_4435.JPG
Selvfølgelig stod alt det til højre i venstre side:)

Indimellem fik jeg ordnet mit kære vasketøj og set ud på solskinnet.

Jeg fik julepyntet et til vindue. Så er der kun 3 tilbage. Og endelig tog jeg mig sammen til at gå i krig med alt det der havde hobet sig op på bordet i hobbyrummet.

Jeg fik læst et par kapitler i Anja Bays bog Smertefri fødsel. Og lavet mave- og vejrtrækningsøvelser.

Planter blev vandet og jeg fik danset lidt Svanesøen og Onegin 3. akt indimellem at sokkerne blev lagt på plads. Dermed bevist at dans hverken er begrænset af tilstand eller sted men blot er et spørgsmål om indre ja eller nej.

Og så nåede jeg også lige lidt andre småting.

Altså hold da fast der er fart på idag!

Der er stadig en masse ting, jeg ville ønske, jeg kunne nå idag. Men nu er de kongelige fødder trætte og alligevel må jeg indrømme, at jeg ligefrem har direkte lyst til at rydde op!?! Det kan da ikke være rigtigt, at jeg sådan er gået hen og blevet voksen?

IMG_4436.JPG


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.