Genstart

Genstart

Bornholm, Opalsøen

I morgen går jeg igang igen. Første arbejdsdag i lang tid. En tid med familie, ro, usikkerhed, fred, mangel på voksenkontakt og til sidst en dejlig ferie.

Fyldt med forventningens glæde, forbereder jeg mig ved at gennemgå indspilninger fra prøver og forestillinger, så jeg kan få opfrisket tællinger og trin.

 Jeg savner, at være mere end mig, skabe fuldblods karakterer og låne deres manerer. Første opgave er Stedmoderen og Moderen/Tiggerkvinden i Askepot. Det bliver en god tur rundt i arketyperne. Denne sæson er fuld af eventyr. Jeg glæder mig til udfordringen. Sylfiden, min gamle ven kommer igen, i nye former og farver. Blixen kommer også igen. Skønne damer og masser af drama. 

Jeg har trænet i to dage. Av. Det er 1 år og 5 måneder siden jeg sidst tog skole på teatret. Jeg har fået trænet lidt derhjemme de sidste par måneder. Så godt det nu går på stuegulvet hjemme ved bordkanten.

Det var glædeligt at holde i en stang igen. Med levende musik direkte fra menneske gennem instrument til menneske. Det geometriske i at bøje og strække i uendelige kombinationer. Linjer, former, muskler og knogler. Rytme og dynamik. Jeg kunne ikke lade være med at le lidt for mig selv over dejligheden. Gode gamle musik- og bevægelsescenter i min hjerne. Naboer eller måske nærmere søskende. Der var i hvert fald belønning. 

Så er der jo lige det der med at jeg ikke har skrevet i nogle år. Den tænkte jeg, vi kunne tage senere. Alting var lidt for tæt på, til at jeg kunne dele det. Nu er der perspektiv imellem. Alt landede med hovedet opad og der er medvind på cykelstien igen.

Jeg ved ikke helt hvad der venter i prøvesalen imorgen Der er så mange nye regler. Men jeg trænger til at mødes med mennesker og mærke deres og min menneskelighed med hud og hår og sjæl og stemmer.

Her er nogle tanker fra dagen idag.

Gul stribe 
Stå her
Sprit på
Sprit af
Ih hvor er jeg glad for at se dig
Med min fod
Afstand
Afstand
Afstand
Jeg er lige blevet testet
     Kram
Hud
Varme
Dufte
Tryk af kind
Hånd
Arme

Menneske


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.